فست سئو

آموزش های سئو و آخرین اخبار سئو و دانلود نرم افزار های سئو و بهینه سازی سایت با لینک مستقیم و توضیحات و معرفی سایت های سئو

فست سئو

آموزش های سئو و آخرین اخبار سئو و دانلود نرم افزار های سئو و بهینه سازی سایت با لینک مستقیم و توضیحات و معرفی سایت های سئو

سوالات متداول بازنشستگی و باز پرداخت بیمه عمر

۱-   زمانی که اعتبار بیمه نامه تمام می شود، سرمایه به چه صورت به بیمه شونده بازپرداخت خواهد شد؟

قبل از پاسخ به این سوال این مسئله را بیان کنیم که شما می توانید قرارداد بیمه عمر را هر ساله قبل از اتمام تاریخ اعتبار، تمدید کنید ولی اگر در یک زمانی به این نتیجه رسیدید که اکنون به کل مبلغ سرمایه نیازمند هستید و باید سرمایه گذاری در بیمه عمر را پایان دهید، در این صورت شرکت بیمه گر موظف است اصل مبلغ سرمایه را همراه با سود قطعی به بیمه گذار برگرداند.

بیمه عمر تماس سریع

۲-   تفاوت سود تضمینی، سود مشارکت و سود قطعی در بیمه عمر چیست؟

یکی از متداول ترین سوالاتی که معمولا همه بیمه گذاران در زمان خرید بیمه عمر مطرح می کنند، در مورد سوددهی بیمه عمر است و پس از گفتگو با کارشناس فروش بیمه، این سوال برای آن ها پیش خواهد آمد که سودهای مختلف بیمه عمر چه تفاوت هایی با یکدیگر دارند. ما به ترتیب هر یک را توضیح خواهیم داد:

–       سود تضمینی

برای تعیین سود تضمینی، دستوالعملی از سوی بیمه مرکزی ایران به تمامی نمایندگی ها و شرکت های بیمه ارسال می شود که همگی باید بر مبنای آن عمل کنند و این سود تضمینی از همان ابتدای خرید بیمه نامه، برایبیمه گذار در نظر گرفته خواهد شد. بر طبق این دستوالعمل، سود تضمینی در ۲ سال اول بیمه عمر، برابر ۱۶ درصد، در ۲ سال دوم معادل ۱۳ درصد و از سال پنجم تا سال دهم، این سود معادل ۱۰ درصد می باشد.

–       سود مشارکتی

این سود مربوط به سرمایه گذاری حق بیمه های عمر و زندگی در پروژه های مختلف کشوری همانند پروژه های عمرانی، اقتصادی و… می شود و بستگی به میزان درآمدی دارد که از فروش بیمه های عمر به دست می آید. به این معنا که هر چه میززان فروش بیمه های عمر زیاد باشد، میزان حق بیمه نیز بیشتر خواهد شد در نتیجه سرمایه گذاری شرکت بیمه گر در فعالیت های مختلف و به دنبال میزان درآمد شرکت بیمه گر بیشتر خواهد شد. با این کار سود زیادی از این سرمایه به دست خواهد امد. حال با توجه به این که شرکت بیمه گر از سرمایه مردم برای فعالیت های مختلف استفاده کرده است لذا موظف است به میزان ۹۰-۷۵ درصد از این سود را به عنوان سود مشارکتی، به صورت نرم افزاری بر روی بیمه نامه ثبت خواهد کرد.

–       سود قطعی

برای تعیین سود قطعی ابتدا مجمعی برگزار شده و براساس سود مشارکتی حاصل از سرمایه هر فرد در منافع مختلف، میزان سود قطعی برای او محاسبه خواهد شد.

۳-   برای بازخرید بیمه نامه چه شرایطی وجود دارد؟

امکان بازخرید بیمه نامه جود دارد منتهی باید بازه زمانی مقرر شده، از تاریخ صدور بیمه نامه گذشته باشد که این بازه زمانی، ۶ ماهه است به این معنا که پس از ۶ ماه از شروع بیمه نامه و پرداخت حق بیمه در این مدت زمان، بیمه گذار باید اصل بیمه نامه را به شرکت بیمه گر ارائه کند و پس از تکمیل فرم مربوطه، نسبت به بازخرید بیمه عمر اقدام نماید.

۴-   حقوق بازنشستگی بیمه عمر با حقوق بازنشستگی بیمه تامین اجتماعی چه تفاوتی دارند؟

حقوقی که از طریق تامین اجتماعی پرداخت می شود، یک مبلغ ثابتی است ولی حقوقی که از طریق بیمه عمر به بیمه گذار ارائه می شود بستگی به سن بیمه گذار و مبلغ حق بیمه دارد لذا متغییر خواهد بود و این حقوق از اندوخته بیمه گذار پرداخت می شود.

۵-   آیا بیمه عمر و تامین آتیه، پرداخت مستمری دارد؟

در جواب باید عرض کنیم که بله. برای بیمه عمر و بیمه آتیه، مستمری در نظر گرفته شده است و در صورت پرداخت سرمایه، این پرداخت به صورت یکجا هم صورت خواهد گرفت.

سوالات متداول بازنشستگی و باز پرداخت بیمه عمر
سوالات متداول بازنشستگی و باز پرداخت بیمه عمر

۶-   اگر بیمه شونده فوت شود، تکلیف سرمایه او چه خواهد شد؟

بیمه عمر، یک بیمه آینده دار است که در تمامی مدت زمان حیات بیمه شونده، بنا به درخواست او، می تواند اعتبار داشته باشد. حال اگر فرد بیمه شونده، فوت شود، این سرمایه به دو گروه از افراد می تواند تعلق گیرد:

–       اگر بیمه شونده در طول حیات در بیمه نامه قید کرده باشد که در صورت فوت، سرمایه او به فلان شخص واگذار گردد، شرکت بیمه گر موظف است که پس از فوت بیمه شونده، بر طبق خواسته او عمل کند.

–       اما اگر بیمه شونده کسی را برای این منظور تعیین نکرده باشد، سرمایه او پس از فوت، به همه وراث خواهد رسید.

۷-   حسن تعیین افراد ذینفع توسط خود بیمه شونده چیست؟

با توجه به این که اگر بیمه شونده کسی را به عنوان ذینفع خود تعیین نکرده باشد، سرمایه او بر طبق قانون و شرایط قانونی بین وراث تقسیم می شود؛ لذا بیمه شونده می تواند در طول مدت زمان حیات، به دلخواه خود تعیین کند که چه کسانی پس از فوتش از سرمایه او بهره مند شده و حتی این که به هر فرد، چه میزان از سرمایه تعلق گیرد. با این کار، بیمه شونده می تواند سرمایه خود را متناسب با نیاز وراث و یا ذینفعان خود، تقسیم نماید.

بازنشستگی و باز پرداخت بیمه عمر !!!

بازخرید بیمه عمر پاسارگاد – بازخرید بیمه عمر – نحوه باز خرید بیمه عمر – شرایط باز خرید بیمه عمر – بازنشستگی بیمه عمر – بازنشستگی بیمه عمر پاسارگاد – سازمان بازنشستگی بیمه عمر و حوادث – شرایط بازنشستگی بیمه عمر پاسارگاد – صندوق بازنشستگی بیمه عمر

منبع : سوالات متداول بازنشستگی و باز پرداخت بیمه عمر

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.