فست سئو

آموزش های سئو و آخرین اخبار سئو و دانلود نرم افزار های سئو و بهینه سازی سایت با لینک مستقیم و توضیحات و معرفی سایت های سئو

فست سئو

آموزش های سئو و آخرین اخبار سئو و دانلود نرم افزار های سئو و بهینه سازی سایت با لینک مستقیم و توضیحات و معرفی سایت های سئو

بررسی معایب خرید بازدید یا ترافیک برای سایت

تمام اصول سئو سایت با این هدف پیش می رود که میزان ترافیک و بازدید سایت افزایش یابد. در این صورت این سایت در رنکینگ گوگل، در رتبه مناسبی قرار خواهد گرفت. البته قبلا هم گفته شده است که وجود هر کاربری برای سایت مناسب نیست بلکه تنها کاربر ثابت، می تواند به طور موفقیت آمیزی، رتبه سایت شما را بالا ببرد در حالی که  تاثیر آن ماندگار است. اما نکته جالب که لازم است بدانید، طبق اصول سئو، بازدیدهای سایت به دو نوع تقسیم می شوند:


بررسی معایب خرید بازدید یا ترافیک برای سایت

۱-     بازدیدهای واقعی (ارگانیک)

این نوع بازدید مربوط به زمانی می شود که در نتیجه جست و جوی کاربر از گوگل حاصل می شود.

۲-    بازدیدهای خریداری شده

در این حالت، شما به گوگل هزینه ای پرداخت می کنید تا لینک سایت شما را در قسمتی از صفحه خود تبلیغ کند و با این کار شما تبلیغات انجام داده اید در نتیجه علنا بازدید را خریداری کرده اید.

خرید بازدید سایت بین وبسمترها اهمیت زیادی یافته بود زیرا سریع تر می توانستند رتبه خود را در گوگل بالا ببرند ولی این کار معایبی دارد که توصیه می شود خرید بازدید صورت نگیرد:

۱-     ممکن است بازدیدها واقعی نباشد.

گاهی اوقات وبمسترها، بسته های بازدید خریداری می کنند و تا چند روز مشاهده می کنند که سریعا رتبه ان ها افزایش یافته ولی پس از آن افت و بازگشت مجدد به خانه اول را مشاهده خواهند نمود. این نشان می دهد که کاربها واقعی نبوده اند زیرا اگر این گونه بود باز هم در روزهای آتی، از سایت شما بازدید می کردند.

۲-   بازدید ها واقعی است ولی ارتباط با سایت شما ندارد.

اگر فرض کنیم که بازدیدها هم واقعی باشد، ولی اگر کاربر به موضوع سایت شما علاقه ای نداشته باشد، باز هم تاثیر نخواهد داشت چون این بازدیدها هدفمند نیستند. در این صورت این کاربرها، سریعا سایت شما را ترک می کنند. در نتیجه ضریب بازگشت سایتشما بالا می رود و این مسئله برای گوگل بدان معنا است که کیفیت سایت شما پایین است در نتیجه تاثیر منفی بر رنکینگ سایت شما خواهد گذاشت.

۳- افزایش بازدید، سودی برای شما ندارد.

این مسئله درباره سایت هایی که فروش محصول دارند خیلی مهم است. زمانی که شما تمایل دارید بازدید سایت خود را بالا ببرید مسلما برای این است که فروش محصول شما زیاد شود. پس اگر کاربرها غیر واقعی باشند، نه تنها سودی برای شما ندارند بلکه هزینه شما برای خرید بازدید هم هدر رفته است.

حتما بخوانید :


منبع: بررسی معایب خرید بازدید یا ترافیک برای سایت
درباره ی سئوی ارگانیک چه می دانید

درباره ی سئوی ارگانیک چه می دانید ؟؟

در دنیای امروز که کسب و کار در دنیای مجازی افزایش یافته است، مسلما رقابت افراد برای موفقیت بیشتر در فعالیت و تجارت الکترونیکی در مقایسه با رقبا نیز افزایش یافته است. فعالان بخش تجارت های الکترونیکی، لازم است بدانند که موفقیت آن ها، در گرو جذب کاربر بیشتر و ماندگار است و برای رسیدن به آن باید سایت خود را بهینه کنند.

سئو سایت براساس فاکتورهای قانونی گوگل و اصول سئو انجام می گیرد ولی برخی از افراد، در این زمینه نیز تخلف می کنند و روش هایی را برای گمراه کردن گوگل در پیش می گیرند تا بتوانند در رنکینگ گوگل، رتبه بهتری داشته باشند و در نتیجه بازدید سایت آن ها افزایش یابد. اما این کار باعث می شود که گوگل بتواند آن ها را شناسایی و در لیست سیاه قرار دهد. بنابراین روش سئو سایتاهمیت زیادی دارد.

اگر شما از روش هایی برای سئو سایت استفاده کنید که کاملا واقعی هستند و بر طبق الگوریتم ها و فاکتورهای گوگل پیش می روند، در این صورت به آن سئوی ارگانیک می گویند. به عبارت دیگر در سئوی ارگانیک، هدف این است که کار بهینه سازی کاملا واقعی و طبیعی باشد.


سئوی ارگانیک

مزیت کاربرد سئوی ارگانیک

کاربران سایت شما، افراد واقعی هستند و همین امر لزوم واقعی بودن سئو سایت را تایید می کند. زمانی که سئوی سایت شما ارگانیک و واقعی باشد، اگر کلمات کلیدی سایت به رتبه اول برسد، ماندگار خواهد ماند و البته در ادامه اگر شما اقداماتی که برای حفظ موقعیت لازم است را انجام دهید، این ماندگاری، ادامه دار خواهد بود.

حال زمانی که صفحات و کلید واژه ها ماندگار شوند، رنکینگ یا رتبه بندی سایت و یا آن صفحه بالا می رود در این صورت لینک های ان بخش از سایت شما در ایندکس گوگل قرار می گیرد. در نتیجه زمانی که کاربرد عبارتی را متناسب با سیات شما سرچ می کند، گوگل لینک رتبه عالی سایت را در اختیار او قرار می دهد.

لذا همان گونه که متوجه شدید، سئوی ارگانیک منجر به قرار گیری سایت در ایندکس، افزایش رنکینگ سایت و در نهایت افزایش بازدید از سایت می شود. سئوی ارگانیک در تجارت های الکترونیکی نقش خیلی مهمی را ایفا می کند چون کاربر، مشتری نیز هست و قصد دارد که از سایت خریداری کند پس هر چه سئو سایت واقعی تر باشد، اعتماد مشتری بیشتر خواهد شد.

حتما بخوانید :

منظور از آنالیز سایت چیست؟

زمانی که قصد دارید سایت خود را سئو کنید، باید ابتدا متوجه شوید که نقاط قوت و ضعف سایت شما کجاست؟ رفتار کاربران نسبت به سایت  و مطالب خود را بررسی کنید، از نظر رقابتی، خور را با رقبا مقایسه کنید تا متوجه شوید شما در سطح و رتبه ای قرار گرفته اید و این به معنی آنالیز سایت است. شما تا قبل از این که متوجه خطاها، اشتباهات و حتی برتری خود نسبت به سایت های دیگر هم موضوع خود نشوید، نمی توانید برای سئو سایت خود، برنامه ای منظم تدوین نمایید. بنابراین همان گونه که متوجه شدید، آنالیز سایت دو جنبه اصلی دارد:


منظور از آنالیز سایت چیست؟

۱-    آنالیز سایت خود برای دریافت معایب و پیشرفت های سایت

۲-    آنالیز سایت با سایر سایت های رقبا

در نتیجه برای موفقیت در این امر، شما ابتدا باید بدانید که آنالیز سایت چه مراحلی دارد و دلیل لزوم ان ها چیست.

مراحل آنالیز سایت

۱-     محتوای سایت را بررسی کنید.

همان گونه که گفته شد، مهمترین بخش آنالیز سایت، بررسی سایت خود از همه نظر است. ابتدا به سراغ محتوا بروید. ویدیوها، تصاویر و متن ها را بررسی کنید. محتوای شما باید از عنوان و توضیحات مناسب برخوردار بوده و همچنین حضور کلمات کلیدی در آن ها به اندازه و مناسب باشد.

۲-    سرعت سایت را بررسی نمایید.

سرعت بالا آمدن سایت برای کاربر بسیار مهم است. امروزه افراد نه تنها می توانند با کامپیوتر و لپ تاپ، بلکه با گوشی هم می توانند ارد سایت ها مختلف شوند لذا سایت شما باید دو ویژگی مهم داشته باشد:

–         سرعت بالا امدن و بارگذاری سایت بالا باشد. زیرا اگر سرعت سایت کند باشد، کاربر حس می کند که سایت مشکل دارد و منتظر نمی ماند لذا کم کم سایت شما کاربران خود را از دست خواهد داد.

–         طراحی سایت باید به گونه ای باشد که اگر فردی ان را بر روی گوشی باز نمود، جای تصاویر و آیکن ها به هم ریخته نشود حتی دیده شده که در برخی سایت ها، متن هم بهم می ریزد لذا مرتب سایت را بر روی گوشی چک کنید تا از سرعت و طراحی ان در این زمینه هم مطمئن شوید.

۳- لینک های داخلی سایت را بررسی کنید.

هر صفحه در سایت شما باید یک لینک داشته باشد. این لینک ها را بررسی کنید و مطمئن باشید که خراب نیستند همچنین سعی کنید از انکر تکست در متن استفاده کنید و درست بودن آن ها را بررسی نمایید.

۴-  به لینک های خارجی هم اهمیت دهید.

بخش دیگری از آنالیز سایت، مربوط به لینک های خارجی می شود. رتبه و اعتبار سایت هایی که با آن ها رقابت دارید را بررسی کنید. سایت های کم اعتبار، رتبه شما را پایین می آورد.

۵-  انالیز سایت رقبا، بخش مهمی از انالیز سایت

این کار بدان منظور است که کیفیت سایت خود را نسبت به ان ها بسنجید و همچنین بتوانید از ایده های ان ها برای بهتر شدن سایت خود بهره ببرید. لذا همیشه به سایت رقبا سر بزنید تا در رقابت شکست نخورید.


منبع: منظور از آنالیز سایت چیست؟

حتما بخوانید :

کدام ابزار های رسمی سئو ارزش وقت گذاشتن دارند؟

معرفی الگوریتم کافئین گوگل

در سئو سایت، هدف اصلی، افزایش بازدید سایت است که این هدف با جذب کاربر بیشتر تحقق می یباد. هر کاربر در زمانی که به سایتی رجوع می کند به دنبال یافتن پاسخ سوالات یا کالای مورد نیاز خود است لذا هر چه سایتی از این نظر قوی تر باشد، مسلما تعداد کاربر بیشتری از آن بازدید می کند.

لذا به منظور سئو سایت و در نتیجه افزایش بازدید سایت، وبمسترها باید طی یکی برنامه زمانی منظم، اقدام به آنالیز سایت خود نمایند تا نقاط قوت و ضعف سایت را بررسی و نسبت به رفع و تقویت آن ها اقدام نمایند. در این راستا، یکی از اقدامات، تغییر در محتوای سایت است. حال در زمانی که سایتی محتویات خود را تغییر می دهد، گوگل باید بتواند آن تغییرات را شناسایی کند چون در رتبه بندی سایت تاثیر دارد.

گوگل قبلا سیستمی به نام سیستم ایندکس (index) داشت که در آن ابتدا تک تک صفحات یک سایت بررسی می شود و سپس هر سایت براساس کلمات کلیدی خاص آن که در گوگل هم ثبت شده است، گروه بندی می شوند و زمانی که فردی عبارتی را سرچ می کند، متناسب با موضوع جستجو شده، یکی از صفحات از ایندکس در اختیار او قرار می گیرد.

عیب این روش این بود که سرعت به روزرسانی گروه ها با هم متفاوت است و از طرفی گوگل برای به روز رسانی هر گروه، باید اطلاعات صفحات ورودی را آنالیز کند که زمان آنالیز متفاوت است در نتیجه به روزرسانی صفحات همزمان نخواهد بود اما امروزه گوگل الگوریتمی به نام الگوریتم کافئین طراحی نموده است که مشکلات فوق را ندارد.

 

الگوریتم کافئین گوگل

الگوریتم کافئین گوگل

 

کارایی الگوریتم کافئین گوگل

مهمترین حسن این روش، مدت زمان بسیار کم در به روزرسانی صفحات است که ابتدا صفحات در یک فایل کوچک قرار می گیرند بعد هر صفحه که تغییر کند، بلافاصله این تغییرات به طور مستقیم در آن صفحه اعمال می شود. این الگوریتم، یک پشتیبان بسیار مناسب برای محتوای سایت به حساب می آید. مهمترین ویژگی های این الگوریتم عبارتند از:

۱-    سرعت به روزرسانی صفحات در الگوریتم کافئین بسیار بالا است و در هر ثانیه هزاران صفحه را به روزرسانی می کند و در نتیجه کاربر می تواند به به روزترین صفحات دسترسی داشته باشد.

۲-    سرعت الگوریتم کافئین بالا است در نتیجه به گوگل کمک می کند تا جست و جوی معنایی در عبارات را در مقیاس های بزرگتر انجام دهد و در نتیجه نتایج بهتر و بیشتری را در اختیار کاربر قرار دهد.

 منبع: معرفی الگوریتم کافئین گوگل

حتما بخوانید :

روش های سریع قرار گیری در ایندکس گوگل

کدام ابزار های رسمی سئو ارزش وقت گذاشتن دارند؟

این جا، در قلب سئو و دقیقا جایی که شما بارها برای یادگیری اصول اولیه و نکات حرفه‌ای آن وقت صرف کرده‌اید شرکت‌های زیادی وجود دارند که تمرکز خود را نه روی انجام امور سئو و بهینه‌سازی، بلکه در تولید بهترین ابزارهای سئو قرار داده‌اند و از این راه نیز درآمد خوبی کسب می‌کنند. از آن جایی که عمده کاربران وقت، حوصله یا تکنیک کافی را برای سئو ندارند از این ابزارها خیلی خوب استقبال می‌کنند و بنابراین درخت ابزار و ملزومات سئو و بهینه‌سازی وب که خیلی قبل‌ها در این عرصه  ریشه دوانده بود کم کم دارد به دوران بلوغ خود نزدیک می‌شود و ثمر می‌دهد.

دو دسته ابزار سئو در دنیا وجود دارد: رایگان و پولی. غیر از هزینه‌های احتمالی که برای استفاده از این ابزارها باید پرداخت وقت یا زمانی که برای انتخاب بهترین ابزار باید صرف شود بیش‌تر نگران‌کننده است و از طرفی هم نمی‌دانیم انتخاب ما در پایان درست بوده است یا نه.

مجموع این موارد باعث شد تا بهترین ابزار های رسمی سئو دنیا را تحلیل کرده و با معرفی آن‌ها به شما ببینیم دقیقا کدام یک ارزش وقت گذاشتن را دارند.

ابزار های رسمی سئو که ارزش وقت گذاشتن دارند

مهم‌ترین خصیصه ابزارهایی که می‌خوانید تولید بهترین نرخ بازگشت سرمایه یا ROI در مدت زمان کوتاه است.

ابزارهای رایگان سئو

کنسول جستجو گوگل

کنسول جستجو گوگل

کنسول جستجو گوگل

 

بینگ وبمستر تولز

بینگ وبمستر تولز

بینگ وبمستر تولز

ابزار کراول Screaming Frog

سرویس Google Analytics

Google AdWords Keyword Planner

ابزار Soovle

ابزار برنامه‌ریزی کلمات کلیدی Ubersuggest

Google Search Console همان گوگل وبمستر تولزی است که در ۱۵ می سال ۲۰۱۵ به کنسول جستجو گوگل تغییر نام داد. این کنسول بزرگ‌ترین و معتبرترین ابزار گوگل در دنیا می‌باشد.

Bing Webmaster در کنار گوگل ابزار مناسبی برای مدیران سایت است تا همزمان نقسه سایت، کلمات کلیدی، URL و robots.txt مثل گوگل بررسی شود؛ هر چند که عمق داده‌های این ابزار رسمی سئو و توصیه‌های آن به گوگل نمی‌رسد.

ابزارهای پولی سئو

ابزارهای غیر رایگان برای کسب وکارهای کوچک نه؛ اما برای کسب وکارهایی که رشد یافته‌اند و جایگاه واقعی خود را یافته‌اند توصیه می‌شود. البته به خوبی می‌دانیم که در ایران حتی وب سایت‌های بزرگ و موفق باز هم از کنسول گوگل و امثال آن استفاده می‌کنند و ابزارهای پولی با توجه به محدودیت‌های پرداختی که برای ما وجود دارد چندان متداول نیست.

ابزار Moz Analytics

ابزار Moz Analytics

ابزار Moz Analytics

ابزار بهینه‌سازی محتوا Searchmetrics

Searchmetrics

Searchmetrics

ابزار بررسی ساده لینک‌ها و لینک‌سازی Majestic

آنالیزگر فنی ترافیک سایت SEMrush

آنالیزگر لینک LinkResearchTools

 

ابزار کشف تحلیلی کلمات کلیدی Keyword Discovery

Keyword Discovery

Keyword Discovery

ابزار سنجش مقیاس لینک‌های سایت Pitchbox

قابلیت‌ها و آموزش گام به گام کار کردن با هر یک از این ابزارها را به زودی در فست سئو می‌خوانید.

حتما بخوانید :

از گوگل ادوردز (Google AdWords) چه می دانید